Andere·Haken

YLA box

Elke maand een creatief rustmomentje!

Lijkt je dat wat? Dan moet je even naar de site gaan van YLA box. https://www.ylabox.nl/
Je kan op de site verschillende formules kiezen van abonnementen of een proefpakket bestellen. Aan het begin van elke maand wordt het thema (op instagram te zien) bekend gemaakt en je krijgt de designer van die maand te kennen. Maar verder is de hele box een verrassing!!! Op het einde van de maand krijg je dan een pakketje aan de deur.
Wat een tof concept! En met pakketje bedoel ik eigenlijk pakket! Want het is een zeer goed gevulde doos met niet enkel hetgeen je nodig hebt voor je ontwerp maar ook verschillende leuke goodies.

Ik had het concept al eens zien passeren van ylabox en toen ik zag dat de ontwerpster voor de maand juli Amilishly was, bestelde ik er meteen 1. Ik was al fan van haar popjes dus dit was de ideale moment om eens uit te testen.

Bij het openen van de doos glinstert je er al een mooi gouden papier toe en wanneer je die opent beginnen je ogen te glinsteren. Je ziet welk schattig popje er ontworpen is speciaal voor deze box, er zit een plankje bij om een schommeltje te maken. De vulling, oogjes en wol zijn prachtig. Zelfs de haaknaald wordt mee geleverd (even slikken als je ziet dat die maar 1,5 is😅). Aan alles is gedacht!

dav

En dan nog de leuke extraatjes. Een bijpassend notitieblok met een potlood die, wanneer het is opgekrabbeld, je in aarde kan steken en uitgroeit tot een muntplantje. Hoe inventief!
Thee met bijpassende chocolade van https://www.tea-tag.com/
Een fruitig geurzakje
En een stekenmarkeerder met kersjes eraan!

Voor wie graag eens wordt verrast is dit zeker een must! Hun 1ste box hebben ze in mei verkocht en ondertussen hebben ze al enkele mooie ontwerpen gehad en er zullen er zeker nog komen. De box voor september is al besteld bij mij! 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s