Haken·Mandala

Mandala

Deze heeft lang op mijn haaknaald gestaan vooraleer die afgewerkt was. Ook omdat ik van 1 kleur net te kort had en niet kon verder werken vooraleer het toegekomen was maar ook omdat het veel rondjes zijn en niet altijd zo simpel.

Patroon komt van http://www.draiguna.com/p/spring-brilliance.html

Met haaknaald 2 en kleuren in SMC Catania  oudroze (408), granaat (413), petrol (391), reseda (402) en rose (396) heb ik het patroon gevolgd tot aan de voorlaatste ronde en die verwerkt met de ring (35 cm). Nog een ronde erbij en het had te groot geweest.

De moeilijkheid was dat in het patroon de wol in 1 aflopend kleur was, waardoor ik na elke ronde goed moest kijken om op de juiste plek te starten met de nieuwe ronde en met de juiste steek. Daardoor zit er misschien hier en daar wel een klein foutje in. Maar ik ben er zeer tevreden mee en hij hangt al mooi op samen met de herfstmandala.

Intentie is om een stuk muur in huis met mandala’s te versieren. Als hij klaar is, krijg je er een foto van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s