Andere·Haken

Brandweerwagen

Van een vriendin mocht ik enkele haakboeken lenen en die van Christel Krukkert, autootjes haken, sprong meteen in het oog bij mijn zoon. Uit de vele soorten koos hij voor de brandweerwagen.

Ik heb hier enkele weken over gedaan en tussendoor nog andere haakwerkjes afgewerkt want er was veel werk aan deze. Het is heel gedetailleerd met veel verschillende stukken. Ik heb enkel de kleur van de ladder aangepast naar geel.

Begonnen met het grootste gedeelte, het dak en bovenkant. Hierbij ben ik een aantal keren moeten herbeginnen want mijn aantal steken kwam niet uit. En da’s wel belangrijk als de andere delen er precies moeten aan vastgehecht worden. Daarna bovenkant en binnenkant wielkast, bodemplaat, bumper, grill, koplampen, voorruit, zijraam rechts en links, luiken zijkant, wielen (moeilijk om goed vastgehecht te krijgen en toch recht te laten uitkomen), zwaailicht, ladderopbouw en ladder.

IMG_20180220_171432.jpg

Als je de uitleg in het boekje leest, zou je er niet aan beginnen, maar eenmaal bezig, wijst het zichzelf uit. Deze blijft als decoratie in huis staan en af en toe wordt er mee gespeeld ook. Alles hangt nog mooi aan elkaar dus dan moet mijn vasthechten toch goed gelukt zijn. 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s