Amigurumi·Haken

Vleermuisje

Tijd om ons aan de 1ste amigurumi te wagen. Halloween komt er aan dus dat vraagt om een schattig vleermuisje.

Het patroon kwam van “Pattern by Original designer @elbuhocosturero” ,was toen gratis maar nu vind ik het niet meer terug, wel nog als kooppatroon op Etsy. Jammer want toen printte ik mijn patronen nog niet uit dus kan ik geen vriendjes bijhaken.

IMG_20171007_112108

 

 

 

In de vleugels zitten pijpenragers zodat ze open en dicht kunnen, ook in de pootjes zodat ze ergens over kunnen hangen en dan omwikkeld met lijm en draad.

 

 

 

Heel veel kleine stukjes en nu moest ik ervoor zorgen dat de oren en de kop wel mooi gelijk stonden. Niet gemakkelijk en toch verschillende keren draad opnieuw moeten uithalen vooraleer ik tevreden was.

Maar mijn kindjes vonden hem superschattig en hij hangt nog steeds in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s