Amigurumi·Haken

Heksenkat

Een iets grotere amigurumi dan mijn vleermuisje maar even leuk om te maken.

Gratis patroon gevonden op:

http://enchanted-ladybug.com/2016/09/free-crochet-amigurumi-halloween-black-cat-pattern.html

dav

De neus en ogen kocht ik op http://www.echtstudio.nl/ Hier koop ik meestal ook mijn wol, een grote keuze in verschillende merken. En van de Catania waar ik het liefst mee werk, alle kleuren van de regenboog.

Hij was jammer genoeg pas na halloween maar af omdat ik niet goed had gekeken naar de lengte van de wol. Deze is Catania Grande en daar zit blijkbaar minder lengte op dan de gewone Catania (beginnersfout 🙂 ) dus tegen ik de volgende bol had (nog steeds gekluisterd in mijn huis toen) waren we weer enkele weken verder.

De bezem heb ik met een klein draadje vastgemaakt aan het lijfje omdat die anders niet mooi blijft staan, misschien lukt het beter als er een pijprager zou inzitten. Maar ik heb nu al zitten vloeken op de steel dus blij toen die af was.

Ze heeft ook een leuke, iets kleinere kat als vogelverschrikker op haar site staan. Deze denk ik tegen de volgende halloween te haken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s