Andere·Haken

Haaknaalden tas

Na het 1ste project kocht ik een set haaknaalden en daar hoorde een tas bij.

Op de volgende site vond ik een heel mooi, gratis patroon: http://sweetheartcrochet.blogspot.be/?m=1

Het is een Duitse site maar het staat ook vertaald in het engels. Ik heb enkel de kleuren aangepast voor die van mij.

In het begin was het wat moeilijk om uit te zoeken waar ik van kleur moest wisselen of hoeveel rijen er waren (niet vergeten dat het nog maar mijn 2de haakpoging was) Maar eens ik gestart was, viel het wel mee. Het ziet er moeilijker uit dan het is.

Dit is de buitenkant. Je hoeft de eindes niet elke keer in te weven maar laat ze gewoon hangen op het einde van de rij en neem ze terug op wanneer je de volgende keer met die kleur start.

img_20171009_094002-11053365578.jpg

De binnenkant was iets makkelijker, gekleurde rijtjes maar hier dus wel veel afhechten. De randen heb ik wel wat aangepast, zoals in het patroon kwam het te dicht op elkaar uit dus ik heb de ‘shells’ wat groter gemaakt.

De donkerroze rand kan je ook over de naalden leggen zodat ze iets beter beschermd zitten.

Het was hier de 1ste keer dat ik verschillende delen aan mekaar moest vast maken. Een heleboel passen en rijen bijhaken of draad uithalen omdat het niet helemaal paste. Maar het is uiteindelijk gelukt!

Zo blij met het resultaat, heel makkelijk in gebruik en om mee te nemen als je weg gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s